Social links

0390-415 08    

Anlita oss

Här hittar du en överblick av våra tjänster. ShareMusic erbjuder föreläsningar, seminarier och fortbildningsdagar, samt workshops och kurser per uppdrag. Vi riktar oss till alla som är intresserade av konstnärlig utveckling, delaktighet, kultur och samhällsengagemang, samt vårt rättighetsbaserade arbete utifrån FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

 

Vi har över 10 års erfarenhet av scenkonst på lika villkor och har bred kunskap inom vidgat deltagande, förändringsarbete, mångfald, att utmana normer och bidra till en jämlik scen. Allt utifrån en hög konstnärlig nivå där alla har möjlighet att delta som konstutövare. Vi ser till människan och möjligheter, istället för begränsningar. Vi brinner för att dela med oss av våra unika kunskaper och vårt arbetssätt. 

 

Anlita oss för att få inspiration och rätt verktyg! 

Vi bidrar genom att hitta nya perspektiv och lösningar för olika verksamheter – vad behöver just din? 

 

Föreläsningar

Se vilka föreläsningsområden vi erbjuder, boka en föreläsning och hitta rätt talare.

 

Workshops, kurser och seminarier

Vi erbjuder ett brett sortiment av workshops och kurser på alla nivåer, som också fungerar bra som fortbildning. Vi kan även anlitas för temadagar och prova på-dagar.

 

Expertis och konsultation

Ta del av ShareMusic och vårt nätverks kunskap och erfarenheter. Anlita oss för att få individuell hjälp och nytänkande, vid t.ex. förändringsarbete eller att öppna upp och tillgängliggöra er verksamhet. Kontakta oss så tar vi reda på vad som passar er!

Net:WORK-teamet
Vi erbjuder föreläsningar, demo av musikteknologi och mässvärdar.

Workshopassistenter
Stärker upp konstnärliga team. Inriktning musikteknologi och dans.

 

Kunder

Se ett urval av tidigare kunder som har anlitat oss.

Alla våra förväntningar är infriade – med råge! Så mycket kreativitet och glädje, och samtidigt med sådan professionalism – på alla nivåer, oavsett om det handlat om workshop med personer med någon form av funktionsvariant, eller om det varit en temadag.

Lotta Lundgren, projektsamordnare på Ingesunds folkhögskola.
Projektledare för arvsfondsprojektet ”Olika avtryck”

Kontakta oss

Telefon: 0390-415 08
E-post: info@sharemusic.se