Social links

0390-415 08    

Workshopassistenter

Utbildade workshopassistenter stärker upp konstnärliga team och bidrar till att utveckla ShareMusic’s kursverksamhet i Sverige och internationellt.

Workshopassistenterna arbetar med workshops och kurser som arrangeras av ShareMusic eller på uppdrag av andra aktörer. Workshopassistenterna assisterar våra konstnärliga ledare under arbetet. De delar med sig av sina personliga erfarenheter av konstutövande på lika villkor och varje person bidrar med unik kunskap.

Samtliga har tidigare jobbat konstnärligt på olika sätt, har omfattande kunskap om ShareMusic och vårt inkluderande arbetssätt. De brinner för kulturutövande. Våra workshopassistenter har gått det ett år långa utbildningsprogrammet Co:WORK med inriktning musikteknologi eller dans. Co:WORK leddes av Charlotte Darbyshire (koreograf/ dansare) och Mike Fry (musiker).

Kontakta oss gärna om du har intresse av ett samarbete med oss eller vill boka en workshop med våra workshopassistenter. Du når oss enklast på telefon 0390-415 08 eller info@sharemusic.se.


Peter Larsson

musikteknologi

Skövde

Ellen Sjö Sander

musik/ musikteknologi

Göteborg

Karin Delén

dans

Stockholm

Mary Hagman

dans

Stockholm

Jilda Hallin

dans

Malmö

Johanna Hahn

dans

Malmö

Patrik Dahlqvist

musikteknologi

Jönköping