Social links

0390-415 08    

Share-supporter

Har Du kommit hem från en Share Music-kurs eller föreställning, fylld av energi och tänkt ”Wow!”? Vi vill att fler ska uppleva den känslan! Nu finns möjligheten för alla som vill stödja vårt arbete, att bli Share-supporter.

Bli Share-supporter!

Här kan Du ge en gåva och därigenom bidra till att öka vårt kursutbud. Vi söker Dig som vill engagera Dig i vårt arbete för alla människors rätt att uttrycka sig konstnärligt. Fler ska få möjlighet att ta del av Share Musics verksamhet. Därför är vårt mål att kunna arrangera fler kurser varje år.
De gåvor vi får av våra Share-supporters går oavkortat till vår kursverksamhet.

» MÅNADSGIVARE

Om Du vill stödja oss kontinuerligt kan du välja att bli månadsgivare. Det betyder att Du stödjer oss månadsvis med en valfri summa. Det enklaste är att använda autogiro. Anmäl dig för att betala via autogiro på www.autogiro.se. Du kan givetvis också välja att sätta in pengarna på vårt Bankgiro 706-9222 varje månad.

» ENGÅNGSGÅVA

Vi är oerhört tacksamma för engångsgåvor och inget belopp är för litet. För att ge en engångsgåva, sätter Du in pengarna på vårt Bankgiro 706-9222. Skriv ”gåva” samt Ditt namn, adress och ev. e-post vid Din insättning, så att vi kan skicka ett tackkort till Dig.

Present till en vän som ”har allt”? En engångsgåva till Share Music kan Du också välja att skänka som minnesgåva, födelsedagspresent eller julklapp till någon. Kontakta oss så skickar vi ett gåvobevis, till den adress Du önskar.

Som Share-supporter får Du

  • Ett supporter-bevis och vårt nyhetsbrev löpande. Vi mailar beviset till Dig när vi har fått in Din autogiro-anmälan eller engångsgåva. Nyhetsbreven får Du löpande via mail.
  • Årligt återrapporteringsbrev om hur Din gåva används och vad den gjort för skillnad.
  • Ett vackert tackkort som visar att Du stödjer vårt arbete

Vad åstadkommer Din gåva?

Genom att bli Share-supporter stödjer Du vårt långsiktiga arbete. Vårt mål är att kunna ordna fler kurser varje år. Med hjälp av Dig och andra Share-supporters skapar vi den möjligheten.