Social links

0390-415 08    

ShareMusic på uppdrag – Region Värmland

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ShareMusic på uppdrag – Region Värmland

29 mars @ 13:00 - 15:30

VEM TILLHÖR KULTUREN? 

Sophia Alexandersson, ShareMusics verksamhetschef och konstnärliga ledare, kommer att hålla i en föreläsning om delaktighet och inkludering i kulturlivet.

ShareMusic & Performing Arts verksamhetschef och konstnärliga ledare Sophia Alexandersson kommer att hålla i en föreläsning med fokus på vidgat deltagande, förändringsarbete, inkludering och mångfald. Föreläsningen syftar till att ge en inblick i det arbete ShareMusic utför och en överblick av de arbetsformer och processer som används. Samt hur det arbetas utifrån de artiklar som berör kultur, arbete och utbildning i FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Målet är att ge nya perspektiv och sätta igång tankarna. Sophias föreläsningar är fulla av engagemang, nytänkande och känslan av att allt är möjligt.

Föreläsningen riktar sig till dig som arbetar med, är förtroendevald inom eller har intresse för konst, kultur och kulturpolitik eller funktionsrättsfrågor.

Föreläsning ingår i en två dagars event med titeln Vem tillhör kulturen. Dagarna arrangeras av Studiefrämjandet Musik Örebro/Värmland och Region Värmland med stöd av Karlstads kommun.

De kulturpolitiska målen tydliggör att kulturen ska vara en dynamisk, utmanande och obunden kraft i samhället som alla ska ha möjlighet att delta i. Men vi vet att det finns grupper som i lägre utsträckning tar del av kulturella upplevelser och eget skapande. Vem tillhör kulturen och hur kan den tillhöra fler?

ShareMusic på uppdrag – Region Värmland

Detaljer

Datum:
29 mars
Tid:
13:00 - 15:30
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1581671458644685/