Social links

0390-415 08    

Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Kommande Evenemang

Evenemang List Navigering

augusti 2017

ShareMusic på uppdrag: Kulturskolan Örnsköldsvik

14 augusti @ 10:00 - 16:00

Workshop på Kulturskolan Örnsköldsvik som ger en praktisk inblick i hur ShareMusic & Performing Arts arbetar. Deltagare är bland annat kulturskolans medarbetare, särgymnasiets medarbetare och elever från gymnasiesärskolan. Dagen ska ge deltagarna ny kunskap om sig själva och om de konstnärliga ämnen som valts. Samt en medvetenhet om vad det innebär för den konstnärliga processen att arbeta i en inkluderande miljö.

Mer information »

ShareMusic på uppdrag: Örebro kulturskola

21 augusti @ 13:00 - 16:00

Interaktiv föreläsning: Introduktion med fokus på vidgat deltagande, förändringsarbete, inkludering och mångfald. Föreläsningen leds av Sophia Alexandersson, ShareMusic & Performing Arts Verksamhetschef och konstnärliga ledare.

Mer information »

Möte – Styrelsemöte ShareMusic & Performing Arts

25 augusti

ShareMusic på uppdrag: Högskolan för scen och musik

29 augusti @ 13:00 - 15:00
Högskolan för scen och musik, Olof Wijksatan 5
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Presentation på Högskolan för scen och musik om hur ShareMusic jobbar med frågor kring etik och hållbart samhälle som konstnär. Det ingår i ett event för hela institutionen och är samtidigt uppstarten av en kurs kring värdegrund, etik och hållbart samhälle.

Mer information »

ShareMusic på uppdrag: Borås Stad

30 augusti @ 10:00 - 12:00

Föreläsning hos Kulturförvaltningen i Borås: Med Sophia Alexandersson, ShareMusic & Performing Arts Verksamhetschef och konstnärliga ledare. Föreläsningen syftar till att ge en överblick av de arbetsformer och processer ShareMusic använder. Samt hur ShareMusic arbetar utifrån de artiklar som berör kultur, arbete och utbildning i FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

Mer information »
september 2017

Utställning – Social innovation ­en del av lösningen

7 september @ 16:00 - 19:00
Jönköping University, Jönköping, Sverige + Google Map

Coompanion anordnar en konferens kring hur social innovation och social hållbarhet skapar nytta och tillväxt, där en rad inspirerande och intressanta föreläsare medverkar. ShareMusic kommer att vara med under utställningen.

Mer information »
+ Export Events