Social links

0390-415 08    

Vi har firat vårt 15-årsjubileum!

Den 10 november öppnades dörrarna till Högskolan för Scen och Musik i Göteborg för att välkomna alla ShareMusics gamla och nya vänner. Det var en dag full av kreativitet, skapande och minnen. 

Dagen började med en jubileumsworkshop ledd av de fyra ledare som ledde den absolut första ShareMusic-kursen i Sverige: Nigel Osborne, Mike Fry, Stephen Langridge och Natalie Ayton. Intresset var stort och bland deltagarna fanns helt nya medverkande och såklart många som tidigare deltagit i workshops och kurser under alla dessa 15 år. 

På eftermiddagen anslöt också publiken. De fick uppleva en fotoutställning med 15 bilder genom vår 15-åriga historia skapade av fotografen Peter Lloyd. På scen gjorde våra ensembler Parasonic, Work och Elefantöra bejublade framträdanden. Det hölls fina tal av många som ville dela minnen och berätta vilken roll har ShareMusic spelat i deras liv. Och förstås skålades det i bubbel för 15 fina år. Som avslutning visade workshopsdeltagarna sitt verk som de arbetat fram under dagen vilket gick över i gemensam dans och sång där alla närvarande deltog.

Det var mycket fin och minnesvärd dag för alla.
Vi tackar alla våra vänner och samarbetspartners i Sverige och utomlands för gratulationer, fina ord och presenter och ser fram emot nästa 15 år!
Vi har firat vårt 15-årsjubileum!