Social links

0390-415 08    

In:fluence

In:fluence är ett paraplybegrepp för Share Musics arbete inom ”arts technology” och musikteknologi. Vi vill uppmärksamma teknik som finns och som möjliggör att fler kan spela och skapa musik. Vi introducerar hur teknologi kan användas för konstnärligt skapande – och nå ytterligare målgrupper.

In:fluence Ensemble

Medlemmarna i vår In:fluence Ensemble är Linda Gunnarsson, Matilda Haggärde, Per Holmberg, Peter Larsson och Ruth Spargo. Tillsammans med Gageego! framförde de verket Mondgewächse den 19 oktober 2014 i Göteborgs Konserthus.

In:fluence Ensemble från ShareMusic & Performing Arts
In:fluence Ensemble från ShareMusic & Performing Arts

Mondgewächse

Som en del av vårt arbete med musikteknologi, skapades 2014 verket Mondgewächse tillsammans med musikerna i Gageego! och tonsättaren Patricia Alessandrini. I Mondgewächse möts musikteknologi och traditionella instrument. Syftet var att utveckla den nutida musiken och bidra med ett nytt verk till kammarmusikrepertoaren.

Världspremiär för Mondgewächse skedde den 19 oktober 2014 i Göteborgs Konserthus. Följ arbetet med verket i Mondgewächse’s blogg.

Mondgewächse genomfördes med stöd av

 Statens musikverk  Kulturrådet  kulturbryggan  Region Västra Götaland Culture Committee | Västra götalandregionens kulturnämnd  RNM

Mondgewächse partners

 Interactive Institute Gothenburg  Goldsmiths
 Ircam  mogees  Fylkingen  tobii  Skoog Music soundbeam  GAS-festivalen