Social links

0390-415 08    

Kurser och workshops 2018

Nyfiken på en kurs med oss? Utveckla dina konstnärliga kunskaper och förmågor tillsammans med andra. Varmt välkommen med din ansökan!

ShareMusics kurser och workshops vänder sig till dig som vill prova på olika konstformer och/eller utveckla det du redan kan. Vi vänder oss till alla från 18 år och uppåt – både nybörjare och erfarna, oavsett funktionsförmåga. Våra aktiviteter fungerar också bra som fortbildning för alla som är intresserade av kultur, mångfald och delaktighet.

KURSANSÖKAN

Helgkurs 23-25 november i Skövde

Plats: GöteborgsOperans Skövdescen, Eric Ugglas plats 1, 541 50 Skövde.
Inriktning: Film/animation och figurteater. Tillsammans med våra rutinerade kursledare Karin Styvers, Helene Berg och Paula Helander skapar vi egna objekt och figurer. Våra ”dockor” används sen i skuggspel, för att utforska det sceniska och filmiska uttrycket och lära oss grundtekniker för att skapa liv i ett objekt. Karin är skådespelare och dockspelare med lång erfarenhet från bland annat Teater Sesam och Dockteatern Tittut. Helene Berg är filmare och animatör med bakgrund som mimskådespelare och dansare.

Ledarteam: Helene Berg (filmare/animatör) och Karin Styvers (skådespelare), Paula Helander (regissör & koreograf).
Kostnad: 800 kr inklusive fika, lunch och middag. Kursavgiften faktureras efter kursen.
Viktigt att veta: Boende står du som kursdeltagare själv för. Ansökan är inte bindande förrän du tackat ja till erbjuden kursplats.
Ansök senast 1 november


Vårt arbetssätt bygger på att samtliga närvarande är aktiva. Därför är det bra att ev. medföljande assistenter deltar under dagen. Vill du ha en workshopdag på din egen ort? Kontakta oss gärna så undersöker vi möjligheterna till detta!

Läs mer om våra kurser och vårt arbetssätt.
Hoppas vi ses under året!

Tre bilder där människor skrattar, spelar och dansar under workshops

Kurser och workshops 2018