Social links

0390-415 08    

Vi söker musiker till en ny ensemble

ShareMusic & Performing Arts söker tre musiker till en ny ensemble som ska skapa nya musikverk i samarbete med tre musiker från ensemblen Gageego. De nya verken kommer att tas fram under ledning av tonsättarna Åke Parmerud och Karen Power.

Det är ett långsiktigt projekt, där de första verken ska presenteras i mars-april 2018. De första aktiviteterna äger rum i november.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill:

  • Skapa ny musik tillsammans med professionella musiker.
  • Spela musik med din mobiltelefon, musik-appar och andra tekniker.
  • Träffa människor med olika konstnärliga erfarenheter och uttryck.
  • Stå på scenen och träffa publik i olika sammanhang.

Kvalifikationer:

Du behöver ha en viss musikalisk erfarenhet, men ingen traditionell utbildning krävs. För dig som har ett stort musikintresse ligger inga hinder i vägen. Du är en kreativ, nyfiken och social person som trivs med att möta nya människor och spela musik med andra. Du är beredd att ingå i ett långsiktigt samarbete och få möjlighet att resa runt om i landet. Uppträdanden är en viktig del av projektet och ska göras i Jönköpings län och Västra Götaland.

Ta din chans och ansök nu – oavsett bakgrund, funktionsvariation eller andra förutsättningar. Du behöver vara minst 18 år. Sista ansökningsdag är 16 oktober. (stängd)

Här hittar du ansökan för att ingå i ShareMusic’s ensemble (google.doc).

Obs! För träffar, repetitioner och föreställningsdagar betalar ShareMusic & Performing Arts arvode och traktamente. I projektet ingår resa och övernattning utanför hemorten. Om du har assistans eller ledsagning kan vi dessvärre inte betala för deras resor och logi.

Vid frågor kontakta projektsamordnare Helena Melin, tel.: 0390-415 08, helena@sharemusic.se

Vi söker musiker
Vi söker musiker
Vi söker musiker till en ny ensemble