Social links

0390-415 08    

Nu söker vi en musiker

ShareMusic & Performing Arts söker en musiker till vår iPad-ensemble, som ska skapa nya musikverk i samarbete med tre musiker från ensemblen Gageego.

Ensemblen startades hösten 2017, och består av fyra personer Det är ett långsiktigt projekt. Vi har genomfört två framgångsrika samarbeten med kompositörerna Karen Power och Tomas Hulenvik och står inför en spännande höst och vinter med nya samarbeten. Bland annat ska vi medverka vid festivalen Lund Contemporary i februari.

Vem söker vi?

Eftersom Caroline, som varit med i ensemblen sedan den startades, ska lämna oss söker vi dig – gärna en tjej – som vill:

  • Skapa ny musik tillsammans med professionella musiker.
  • Spela musik med surfplatta, musik-appar och andra tekniker.
  • Träffa människor med olika konstnärliga erfarenheter och uttryck.
  • Stå på scenen och träffa publik i olika sammanhang.

Förutsättningar

Eftersom samtliga medlemmar i ensemblen utgår ifrån Göteborg, är det nödvändigt att du är bosatt i, eller i närheten av, Göteborg. Du behöver ha en viss musikalisk erfarenhet, men ingen traditionell utbildning krävs. För dig som har ett stort musikintresse ligger inga hinder i vägen. Du är en kreativ, nyfiken och social person som trivs med att möta nya människor och spela musik med andra. Du är beredd att ingå i ett långsiktigt samarbete och få möjlighet att resa runt om i landet. Uppträdanden är en viktig del av projektet och ska göras i Jönköpings län, Västra Götaland och Skåne.

För träffar, repetitioner och föreställningsdagar betalar ShareMusic & Performing Arts arvode och traktamente. I projektet ingår resa och övernattning utanför hemorten. Om du har assistans eller ledsagning kan vi dessvärre inte betala för deras resor och logi.

Mellan repetitioner och spelningar ansvarar du själv för att kunna spela den musik du lärt dig tillsammans med ensemblen.

Ansökan och frågor

Ta din chans och ansök nu – oavsett bakgrund, funktionsvariation eller andra förutsättningar. Du behöver vara minst 18 år.
Här hittar du ansökan för att ingå i ShareMusic’s ensemble

Vid frågor kontakta vår producent Jan Hansen på telefon 0709-11 62 88 eller maila jan@sharemusic.se

Nu söker vi en musiker