Social links

0390-415 08    

Nu söker vi nya workshopledare!

Har du ett konstnärligt yrke – och vill bli workshopledare hos oss?

ShareMusic & Performing Arts söker nya workshopledare, som är aktiva på professionell nivå inom dans, teater, musik, performance, konst och film.

Urvalsprocessen består av flera steg. Inledningsvis vill vi helst att du deltar i en av våra workshops, om du inte har tidigare erfarenhet av dessa. Vi ordnar en halvdags workshop 14 april i Göteborg och 15 april i Malmö. Ett frågeformulär skickas sedan ut där du får reflektera över din workshopupplevelse.

Därefter gör vi ett urval till vår rekryteringsworkshop den 21 maj i Hässleholm på kulturhuset. Där får kandidaterna arbeta med en ShareMusic-grupp, leda konstnärliga processer tillsammans med andra och visa sina kunskaper. En jury bestående av internationella konstnärer följer hela rekryteringsprocessen. Antal platser är begränsat!

Du som söker:

  • Har en vilja och lust att inspirera andra.
  • Gillar att möta människor och kommunicera.
  • Är intresserad av att leda skapande processer i grupp.
  • Är nyfiken och vågar anta nya utmaningar.

Dina kvalifikationer:

  • Grundläggande konstnärlig utbildning inom musik, dans, teater, konst eller performance på högskolenivå – eller motsvarande erfarenhet.
  • Arbetslivserfarenhet inom det egna konstnärliga området.
  • Kan arbeta självständig inom ett team.
  • Erfarenhet av att leda grupper.
  • Mycket goda kunskaper i engelska.

Du behöver inte ha tidigare erfarenheter av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. Hos oss träffar du människor med olika förmågor, erfarenheter och bakgrund som tillsammans skapar och utvecklar sin potential. Vi arbetar för inkludering och ett samhälle där alla kan ta plats, synas och verka.

Arbetet som ledare innebär att du är anställd per uppdrag. ShareMusics konstnärliga arbete kännetecknas av att nytt material skapas under varje aktivitet. Ledarteamet utgår från deltagarnas erfarenheter och idéer i den skapande processen. Arbetet håller en hög konstnärlig nivå.


Anmälan workshopledare

Låter det intressant?
Anmäl ditt intresse att bli workshopledare via detta formulär. 

Sista ansökningsdag 5 april 2018

Ytterligare rekryteringstillfällen tillkommer framöver. Vid frågor, maila info@sharemusic.se med ämnet ”Rekrytering”. Mer information finns också under Om Oss.


Om våra workshopledare

Share Musics workshopledare består av musiker, tonsättare, dansare, koreografer, konstnärer, skådespelare och regissörer. Alla är aktiva på professionell nivå inom sitt konstområde. Våra ledare arbetar nyskapande för att utmana och stödja genom kreativa verktyg och övningar. Ledarteamen varierar från kurs till kurs och sätts alltid samman så att mixen av konstformer blir intressant.

Nu söker vi nya workshopledare!