Social links

0390-415 08    

Arbeta hos oss

Vi söker en projektsamordnare!

ShareMusic & Performing Arts arbetar för att vidga scenkonsten genom att låta konstutövare med olika förutsättningar dela scen på lika villkor. Just nu utvecklas organisationen till att bli ett nationellt kunskapscenter för konstnärlig utveckling och inkludering – genom stöd från Kulturrådet, Region Jönköpings län, Region Skåne och Västra Götalandsregionen. ShareMusic är en utvecklingsplattform och resurs som samarbetar med såväl kulturskola som scenkonstinstitutioner och fria utövare med fokus på konstnärlig utveckling och samskapande processinriktat arbete. ShareMusic verkar lokalt, regionalt, nationellt, internationellt och tvärkonstnärligt, alltid med mänskliga rättigheter och konsten som utgångspunkt. Det är ett innovativt arbete som även utforskar de möjligheter som ny teknik och digitalisering kan erbjuda i form av vidgat aktivt deltagande och skapande i kulturlivet för personer med funktionsnedsättning.

Organisationen grundades som ideell förening 2003 och har idag 8 fast anställda och många projektanställda.

Vi söker nu en Projektsamordnare med ansvar för att planera och genomföra större och mindre aktiviteter inom våra olika projekt. Arbetet sker delvis i samarbete med vår producent som ansvarar för vår dansensemble WORK samt musikensemblen Elefantöra. I tjänsten ingår även att arbeta med dansrelaterade frågor, då detta är ett av våra prioriterade utvecklingsområden.

Du som söker har högre akademisk utbildning eller motsvarande, goda språkkunskaper i engelska och svenska och erfarenhet av att självständigt samordna aktiviteter. Du är ansvarskännande, strukturerad och har lätt för att kommunicera med din omgivning. Du har kunskaper och kontaktnät inom dansområdet. Du kommer till en organisation med kvalificerade, välutbildade och självständiga medarbetare, som alla aktivt bidrar till att utveckla verksamheten. Du får vara beredd att ta tag i både högt och lågt.

Om tjänsten

Tjänsten är en projektanställning, under i första hand 1 år på heltid, 100 %. Kvälls-och helgtjänstgöring samt resor med övernattning ingår. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

För ytterligare information kontakta:
Verksamhetschef Sophia Alexandersson, sophia@sharemusic.se eller 0390-415 08.

Ansökan
Välkommen med din ansökan som innehåller kort personligt brev, CV och referenser. Ange önskad placeringsort samt löneanspråk. Skicka till jobb@sharemusic.se Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 10 december.


Vi söker alltid personer med initiativkraft och framåtanda. Har vi inga lediga tjänster för tillfället, tar vi gärna emot spontanansökningar. Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss så tar vi kontakt om en tjänst blir ledig som matchar dig.

Vi tar även emot praktikförfrågningar men kan inte lova att det alltid finns möjlighet till praktik.


Vill du bli workshopledare hos oss?

Vi söker kontinuerligt nya workshopledare som är aktiva på en professionell nivå inom musik, dans, teater, film, performance och konst.

Du som söker:

  • Har en vilja och lust att inspirera andra människor.
  • Är intresserad av att leda skapande processer i grupp.
  • Är nyfiken och vågar anta nya utmaningar.
  • Arbetar gärna i team.

Dina kvalifikationer:

  • Grundläggande konstnärlig utbildning inom musik, dans, teater eller konst på högskolenivå – eller motsvarande erfarenhet.
  • Arbetslivserfarenhet inom det egna konstnärliga området.
  • Erfarenhet av att leda grupper.
  • Goda kunskaper i engelska

Du behöver inte ha tidigare erfarenheter av att arbeta med människor som har funktionsnedsättningar. Arbetet som ledare innebär att du är anställd per uppdrag/kurs. Du kommer att ingå i ett team som består av människor från olika konstutövningar. Share Musics kurser kännetecknas av att nytt material skapas på varje kurs. Ledarteamet utgår från deltagarnas erfarenheter och idéer i den skapande processen. Arbetet håller en hög konstnärlig nivå.

Är du intresserad?

Tycker du att det här låter intressant? I så fall kan vi erbjuda dig att pröva på hur vi arbetar. Vi kommer kontinuerligt att ge olika möjligheter att möta vår verksamhet.

Anmäl ditt intresse att bli workshopledare, via detta formulär (Öppnas i nytt fönster)


Praktisera hos oss

Vi söker engagerade personer, som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Vi erbjuder fokus på socialt entreprenörskap. Hos oss finns möjligheter att göra praktik, under en kort eller längre period. Share Music erbjuder en arbetsplats med mångsidiga uppgifter, från praktiska insatser till marknadsföring och kommunikation. Kontakta oss vid intresse.