Social links

0390-415 08    

Premiär på fredag!

Arbetet med vårt nya dansverk fortsätter, och denna vecka är vi på Dans- och Cirkushögskolan/DOCH i Stockholm! Stämningen är hög och arbetet är intensivt, då många bitar ska falla på plats inför fredagens premiär.

Premiär- nytt dansverk

Den 16 september kl. 15:00 DOCH, Sal 9 är det premiär för det nya dansverket av koreografen Charlotte Darbyshire, framfört av ShareMusic’s WORK-ensemble. Musik av Jules Maxwell.

I anslutning till premiären hålls ett kort samtal med koreograf och dansare. Ingen föranmälan behövs, men antal platser är begränsat.

I början av ett nytt dansverk är allt som ett oskrivet blad och det är bara fantasin som sätter gränserna. Under veckan har jag påmints om essensen i modern dans, hur jag måste hitta mitt sätt att ta vara på den. Jag har också upplevt den magiska känslan att få jobba ihop i ensemblen med koreografen som pilot, samt fått bekräftelse och förklaring på varför jag älskar att dansa.

Karin Delén,
dansare i WORK-ensemblen

Verket är en del av projekt WORK och ingår i forskningsprojektet DANSResearch som är ett samarbete mellan kultur och utveckling/dans Region Jönköpings län, DOCH/SKH och ShareMusic & Performing Arts.

Läs mer på
www.sharemusic.se/dansresearch
www.rjl.se/dans

dansfilm_affisch_normensFörhandsvisning dansfilm

I samband med premiären av dansverket förhandsvisas även dansfilmen The Eye Of The Norm (I normens öga). En film av Helene & Alfons Karabuda, producent ShareMusic & Performing Arts.

Läs mer om dansfilmen

Premiär på fredag!