Social links

0390-415 08    

#Sharesymposium 2020 – Be the Change

Vit text mot mörkblå bakgrund. "The Decade of Action. Save the date: 3 december - Kungliga Musikhögskolan. #Sharesymposium. Be the Change." I nedre högra hörnet syns logotyperna för ShareMusic, KMH och Arvsfonden.

#Sharesymposium 2020 – Be the Change

Den 3 december 2020, på Internationella Funktionsrättsdagen, arrangerar vi ett heldagssymposium i samarbete med Kungliga Musikhögskolan i Stockholm där symposiet även tar plats. I och med att vi nu har gått in i 2020-talet, är det The Decade of Action, årtiondet då vi ska agera och leverera för att uppnå Agenda 2030 och de globala hållbarhetsmålen.

Sharesymposium erbjuder en plattform för gemenskap och nätverk där du får inspiration och verktyg för att ta din plats i det globala partnerskapet för minskad ojämlikhet inom konst och kultur – och i världen. I samarbete med KMH ger vi dig forskning och kunskap, goda exempel, livemusik och angelägna samtal i ett relevant sammanhang där vi välkomnar dig – kulturskapare, beslutsfattare, utbildare, student. Det här är The Decade of Action – Let’s Be the Change.

Anmäl ditt intresse här så ser vi till att hålla dig uppdaterad om program, gäster och biljettsläpp.

Sharesymposium är en del av projektet Initium och genomförs med stöd från Arvsfonden.

#Sharesymposium 2020 – Be the Change