Social links

0390-415 08    

Vill du bli workshopledare hos oss?

Performing Arts workshop leader

Har du ett konstnärligt yrke?

Vi söker nya workshopledare till ShareMusic & Performing Arts, som är aktiva på en professionell nivå inom dans, teater, musik och film. Vi inleder vår rekrytering med en rekryteringsworkshop i Stockholm den 17 september 2016. Där kommer kandidaterna att arbeta med en ShareMusic grupp, leda konstnärliga processer tillsammans med andra och visa sina kunskaper.

Urvalsprocessen består av flera steg. Vi kommer att intervjua potentiella kandidater innan vi bjuder in till vår rekryteringsworkshop. En ShareMusic jury bestående av internationella konstnärer kommer att följa hela rekryteringsprocessen. Antal platser är begränsade!

Du som söker:

  • Har en vilja och lust att inspirera andra.
  • Gillar att möta människor och kommunicera.
  • Är intresserad av att leda skapande processer i grupp.
  • Är nyfiken och vågar anta nya utmaningar.

Dina kvalifikationer:

  • Grundläggande konstnärlig utbildning inom musik, dans, teater eller konst på högskolenivå – eller motsvarande erfarenhet.
  • Arbetslivserfarenhet inom det egna konstnärliga området.
  • Arbeta självständig i ett team.
  • Erfarenhet av att leda grupper.
  • Mycket goda kunskaper i engelska är krav!

Du behöver inte ha tidigare erfarenheter av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. Hos oss kommer du att träffa människor med olika förmågor, erfarenheter och bakgrund som tillsammans skapar och utvecklar sin potential. Vi arbetar för inkludering och ett samhälle där alla kan ta plats, synas och verka.

Arbetet som ledare innebär att du är anställd per uppdrag. ShareMusics konstnärliga arbete kännetecknas av att nytt material skapas under varje aktivitet. Ledarteamet utgår från deltagarnas erfarenheter och idéer i den skapande processen. Arbetet håller en hög konstnärlig nivå.

Tycker du att det här låter intressant? Anmäl ditt intresse att bli workshopledare, via detta formulär. Sista ansökningsdag är den 15 juli 2016.

Mer information finns under Om Oss. Ytterligare rekryteringstillfällen tillkommer framöver. Om du har frågor skicka mail till info@sharemusic.se med ämnesraden ”Rekrytering”.

Om våra workshopledare

Share Musics workshopledare består av musiker, tonsättare, dansare, koreografer, konstnärer, skådespelare och regissörer. Alla är aktiva på professionell nivå inom sitt konstområde. Våra ledare arbetar nyskapande för att utmana och stödja genom kreativa verktyg och övningar. Ledarteamen varierar från kurs till kurs och sätts alltid samman så att mixen av konstformer blir intressant.

Vill du bli workshopledare hos oss?