Social links

0390-415 08    

Auditions för nytt verk

Förra veckans auditions lämnar fina intryck hos oss! Vi besökte Operaverkstan på Malmö Opera, Riksteatern i Stockholm samt GöteborgsOperan. Det har varit fantastiskt roligt att träffa så många spännande människor! Över 150 personer från fyra länder sökte till vår nya ensemble. Det känns överväldigande att så många har upptäckt vårt arbete och är nyfikna på att arbeta konstnärligt med oss – och viktigt för framtiden.

Alla sökande var väldigt generösa och bjöd på sig själva, både när de jobbade tillsammans i grupp och när de framträdde för varandra och det konstnärliga teamet. Vi hoppas att alla hade en rolig dag och lärde känna nya människor!

Det nya musikteaterverk som vi ska göra tillsammans med GöteborgsOperan har arbetsnamnet Projekt Amplitud. När den nya ensemblen har valts ut kommer de att medverka i skapandeprocessen tillsammans med artister från GöteborgsOperan.Tonsättaren Line Tjørnhøj ska komponera verket i samarbete med textförfattaren Erik Fägerborn och Stephen Langridge, GöteborgsOperans konstnärliga ledare Opera/drama står för regin.

Auditions för nytt verk