Social links

0390-415 08    

Co:WORK – Utbilda dig till workshopassistent!

Share Music utbildning:

Vill du bli workshopassistent? Inriktning musikteknologi eller dans!

Share Music drar igång utbildningsprogrammet Co:WORK, där vi utbildar personer till workshopassistenter med inriktning musikteknologi eller dans.

Våra workshops och kurser inom musik, dans, teater och konst arrangeras runt om i Sverige. För att utveckla kursverksamheten ännu mer, söker vi nu dig som vill utbilda dig för att arbeta som workshopassistent hos oss.

Vi söker dig!

Du brinner för ditt kulturutövande och vill assistera våra konstnärliga ledare i våra workshops. Du har deltagit i minst två längre Share Music-kurser eller har motsvarande erfarenhet. Som workshopassistent ingår du i ett konstnärligt team av professionella konstutövare och leder delar av aktiviteterna självständig.

Vilka områden finns det att välja mellan?

Musikteknologi eller ”arts technology”teknologiska instrument och hur de används i olika skapande sammanhang. Den brittiska musikern Mike Fry håller i denna del av utbildningen.

Dansdu kommer att lära dig att hålla i uppvärmningar och olika rörelseövningar. Du lär dig kreativa processer och utvecklar en syn på människors unika styrkor. Utbildningen leds av dansaren och koreografen Charlotte Darbyshire från Storbritannien.

Ansökan och urval

  • Utbildningen är gratis och antalet platser är begränsat.
  • Vi vill att du som blir antagen till och påbörjar utbildningen, deltar i hela utbildningsprogrammet.
  • Utbildningen sker i flera steg under 2015. Följande tillfällena är inbokade: 1-3 september och 24-26 oktober. Fler datum tillkommer.
  • Det är viktigt att du kan närvara vid alla tillfällen.

Mer information

Här kan du läsa mer om utbildningsprogrammet Co:WORK och dess innehåll samt mål.

Online-ansökan 

Fyll i vårt online-formulär för att ansöka till Co:WORK.

Deadline: 25 juni 2015

Kontakt:

Jennifer Nordström | jennifer@sharemusic.se | 0390 – 415 08

Co:WORK – Utbilda dig till workshopassistent!