Social links

0390-415 08    

Summer Lab 2021

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Summer Lab 2021

21 juni - 23 juni

Summer Lab är tre dagar av dansworkshoppar för dig med någon form av funktionsvariation tillsammans med Skånes Dansteaters dansare.

Har du ett brinnande intresse för dans? Vill du arbeta med dans, men har inte hittat rätt sammanhang för att utforska ditt uttryck? Då är Summer Lab något för dig!

21–23 juni 2021 arrangeras Summer Lab av Skånes Dansteater och ShareMusic & Performing Arts. Det blir tre intensiva dagar fyllda med dans på Skånes Dansteater! Summer Lab vänder sig till dig med någon form av funktionsvariation.

I Summer Lab skapar du kreativa ögonblick tillsammans med Skånes Dansteaters professionella dansare. Det är en unik chans att få kunskap och erfarenhet som kan vara svåra att hitta någon annanstans. Under dessa tre dagar ges gott om tid att undersöka ditt skapande inom dans. Det gör du både själv och tillsammans med övriga deltagare och de professionella dansarna. Det blir kreativt skapande i både större och mindre format.

Ledare för Summer Lab är Peder Nilsson och Madeleine Månsson, professionella dansare från bland annat Skånes Dansteater. De har båda lång erfarenhet av att leda inkluderande konstnärliga lab både i Sverige och utomlands. De inspirerar deltagare att prova nya sätt att dansa. Nu är det din tur!

DIGITAL INFO-TRÄFF

Lördag 24 april kl. 15:00-16:30 är du välkommen till en digital träff med smakprov på vad vi ska göra på Summer Lab. Vi ses online i den digitala plattformen Zoom.

På denna träff får du mer information om Summer Lab och vad labbet kan ge dig. Du får också träffa Madeleine och Peder, ledarna för Summer Lab. Vi gör en kort dansworkshop tillsammans och guidar dig runt på Skånes Dansteater. Denna träff är ett bra tillfälle att ställa massor av frågor!

ANMÄLAN TILL INFO-TRÄFFEN

För att vara med på den digitala träffen anmäler du ditt intresse genom att skicka e-post till dialog@skanesdansteater.se eller ringa till Tanja Mangalanayagam på telefon 070-690 81 41.

BRA ATT VETA

Summer Lab sker 21–23 juni 2021 på Skånes Dansteater i Malmö. Vi bjuder på lunch och fika alla tre dagarna.

Vill du vara med på Summer Lab? Från och med fredag 9 april kan du göra en intresseanmälan via vårt digitala anmälningsformulär som finns på Skånes Dansteaters hemsida.

Summer Lab är anpassat enligt Folkhälsomyndighetens restriktioner med tydliga ordningsregler både i dansstudion och utanför den. Till exempel när vi äter lunch. Skånes Dansteater följer rapporteringen kring coronaviruset noggrant och ändrar sina ordningsregler efter rådande rekommendationer.

Läs mer om Summer Lab och anmäl ditt intresse här.

Summer Lab genomförs med stöd från Malmö Stad och Region Skåne och är ett samarbete mellan ShareMusic & Performing Arts och Skånes Dansteater.

Summer Lab 2021

Detaljer

Börjar:
21 juni
Slutar:
23 juni
Evenemang Kategorier:
, ,
Webbplats:
https://www.skanesdansteater.se/sv/workshop-young-people-free/summer-lab

Plats

Skånes Dansteater
Östra Varvsgatan 13A
Malmö,

Arrangörer

ShareMusic & Performing Arts
Skånes Dansteater