Social links

0390-415 08    

Föreställningar

föreställningar

Våra föreställningar framförs på både vanliga och ovanliga platser som tågstationer, konserthus eller på festivaler. De är utvecklade tillsammans med välrenommerade konstnärer. Vi är stolta över samarbeten med Christian Lindberg, Nigel Osborne, Patricia Alessandrini, GöteborgsOperan, Blåsarsymfonikerna, Riksteatern och många fler!

Med beställningsverk som lett fram till föreställningarna Gryning i Galamanta och Hi-Hat Xpres har vi turnerat i Sverige och till Nordirland, Polen och England.

Dansföreställningen WORK utforskar funktionalitet och synen på arbete. Med verket Mondgewächse sattes modern teknik i fokus för att nå nya musikaliska uttryck. Våra verk har recenserats i The Times och visats i SVT och under Teaterdagarna.

Föreställningarna skapas från grunden, med nytt material, under ledning av professionella konstutövare. Med föreställningarna vill vi nå en bred publik och bidra till att förändra samhällsnormer kring funktionsförmåga, konstnärliga uttryck och vem som får ta plats på scen.

Share Music On Stage - Våra föreställningar