Social links

0390-415 08    

Inspiration på EXPOdagen

Linda Åkesson från vårt Net:WORK-team har besökt EXPOdagen på Stockholmsmässan. Läs och inspireras av hennes rapport!

IMG_3786-001 – Det var första gången jag besökte EXPO-dagen men förhoppningsvis inte den sista! Dagen handlade om att få verktyg och kontakter för att planera och genomföra utställningar, evenemang och möten. Genom seminarier, nätverkande och utställning träffas arrangörer och utställare.

Perfekt för att sprida information och synliggöra Share Musics arbete! Man blir otroligt inspirerad av att se hur andra gör, lyssna på seminarier och möta människor på det här sättet.

Tre seminarier

Mässinspiration för utställare
Den här föreläsningen av Fairlink innehöll massor med intressanta tips om hur man kan göra en så bra mässa som möjligt, med aktiviteter och övrigt.

Historien om Helsingborg Marathon
Dagens bästa! Den handlade om hur man med hjälp av sociala medier kan skapa evenemang. Jag blev otroligt inspirerad!

Att tända en supernova
Denna workshop hölls av Mikael Jansson från Fairlink. Extra roligt, eftersom han var en av dem som höll i Net:WORK-utbildningen kring mässor. Vi knöt ihop dagens påse genom intressanta samtal och reflektioner tillsammans med andra besökare. Utgångspunkten för workshopen var hur framtidens evenemang ska se ut, och väldigt många idéer och reflektioner kom fram.

Tre montrar som inspirerade

expo1

Den här såg jag direkt när jag kom in i lokalen. Jag tycker det är häftigt med ljuspelarna och att den ser ut som en rockscen.

expo2

Jag gillar verkligen montrar som är arbetade, genomtänkta, som visar att företagen har ambitioner (eller bara vill synas i mängden, men det är väl också en ambition).

expo3

En riktigt härlig monter, som en dröm! Vad mer behöver sägas?

expo4
Det känns viktigt att besökarna kan sitta i montern och umgås, mötas, prova musik och sådant som vi i Share Music vill erbjuda på en mässa.

Avslutningsvis – det var en jätterolig dag, som jag är glad att ha fått möjlighet att delta på!

Inspiration på EXPOdagen