Social links

0390-415 08    

Kurser

kurser och kunskapsspridning

Kurser | Fortbildningar | Föreläsningar

Kurser, utbildningar och kunskapsspridning är en central del av vår verksamhet. Där ingår workshops, fortbildning och föreläsningar som vi arrangerar och erbjuder, samt gör per uppdrag.

Hos ShareMusic & Performing Arts möts människor med olika förutsättningar och förmågor, för att tillsammans skapa och utvecklas konstnärligt.

Vi brinner för att dela med oss av våra kunskaper och vårt arbetssätt i olika sammanhang! Vi vill ge fler chansen att vara delaktiga i kulturen som konstutövare. Fortbildning, föreläsningar och konsultarbete har målet att förmedla vårt arbetssätt. Vi kan bidra genom att öppna upp och hitta nya perspektiv och lösningar för olika verksamheter.

Kurser och workshops är ShareMusics motor som ger drivkraft till verksamheten. Där möts människor och skapar tillsammans. Dessa upplevelser och möten leder till förändringar på individnivå, för grupper och samhället. Här utmanas och ifrågasättas normer på ett praktiskt, synligt och omedelbar sätt.

Kulturskolor, studieförbund, privata institutioner, kulturinstitutioner, internationella universitet och mässor är exempel på sammanhang och organisationer som vi har arbetat med.


Kurser

Vårt kursutbud sträcker sig från workshop och minikurs, till allmän-, fortsättnings- och fördjupningsnivå. Ledarna är professionella musiker, tonsättare, dansare, koreografer, konstnärer och regissörer. I arbetet används olika konstformer och innovativ teknik för ökat deltagande.
Läs mer om kurser


Fortbildningar

ShareMusic’s kurser och workshops fungerar som inspirerande, effektiv fortbildning, där du får utforska olika konstarter i ett gränsöverskridande arbete. De passar dig som är intresserad av eller arbetar med kultur, mångfald och delaktighet i olika sammanhang. Utformning och innehåll kan ske enligt önskemål och sammanhang.
Läs mer om Fortbildningar


Föreläsningar

Vi erbjuder olika föreläsningstyper, från presentationer till föreläsningar med korta demonstrationer av hur vi arbetar. Våra föreläsningar är till för alla som är intresserade av mångfald och delaktighet i olika sammanhang.
Läs mer om Föreläsningar