Social links

0390-415 08    

Arbeta hos oss


Vi söker alltid personer med initiativkraft och framåtanda. Har vi inga lediga tjänster för tillfället, tar vi gärna emot spontanansökningar. Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss så tar vi kontakt om en tjänst blir ledig som matchar dig.

Vi tar även emot praktikförfrågningar men kan inte lova att det alltid finns möjlighet till praktik.


Vill du bli workshopledare hos oss?

Vi söker kontinuerligt nya workshopledare som är aktiva på en professionell nivå inom musik, dans, teater, film, performance och konst.

Du som söker:

  • Har en vilja och lust att inspirera andra människor.
  • Är intresserad av att leda skapande processer i grupp.
  • Är nyfiken och vågar anta nya utmaningar.
  • Arbetar gärna i team.

Dina kvalifikationer:

  • Grundläggande konstnärlig utbildning inom musik, dans, teater eller konst på högskolenivå – eller motsvarande erfarenhet.
  • Arbetslivserfarenhet inom det egna konstnärliga området.
  • Erfarenhet av att leda grupper.
  • Goda kunskaper i engelska

Du behöver inte ha tidigare erfarenheter av att arbeta med människor som har funktionsnedsättningar. Arbetet som ledare innebär att du är anställd per uppdrag/kurs. Du kommer att ingå i ett team som består av människor från olika konstutövningar. Share Musics kurser kännetecknas av att nytt material skapas på varje kurs. Ledarteamet utgår från deltagarnas erfarenheter och idéer i den skapande processen. Arbetet håller en hög konstnärlig nivå.

Är du intresserad?

Tycker du att det här låter intressant? I så fall kan vi erbjuda dig att pröva på hur vi arbetar. Vi kommer kontinuerligt att ge olika möjligheter att möta vår verksamhet.

Anmäl ditt intresse att bli workshopledare, via detta formulär (Öppnas i nytt fönster)


Praktisera hos oss

Vi söker engagerade personer, som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Vi erbjuder fokus på socialt entreprenörskap. Hos oss finns möjligheter att göra praktik, under en kort eller längre period. Share Music erbjuder en arbetsplats med mångsidiga uppgifter, från praktiska insatser till marknadsföring och kommunikation. Kontakta oss vid intresse.