Social links

0390-415 08    

Share Music söker producent

ShareMusic & Performing Arts arbetar för att vidga scenkonsten genom att låta konstutövare med olika förutsättningar dela scen på lika villkor. Organisationen är en inspirations- och kunskapsresurs som verkar regionalt, nationellt o internationellt genom att iscensätta nya föreställningar, erbjuda kurser och arbeta med kunskapsspridning. Konstnärlig utveckling under ledning av professionella konstutövare genom kollaborativa processer och med innovativ teknik främjar ökat deltagande. Verksamheten har en tydlig internationell inriktning med ett globalt och mångfacetterat nätverk för samverkan. Organisationen grundades som ideell förening 2003 och har 5 fast anställda och många projektanställda. Årlig omsättning är ca 5,4 mnkr och verksamheten är under aktiv utveckling.

Vi söker nu en kvalificerad producent med ansvar för att planera, budgetera, genomföra och följa upp verksamheten. Du leder det dagliga kontorsarbetet och bidrar till en god resursfördelning och struktur.

Du kommer att verka i ett sammanhang som befinner sig i skärningspunkten mellan det sociala och det konstnärliga, det ideella och det professionella. Vi använder scenkonst för att påverka och förändra.

Du som söker tjänsten har:

  • lämplig akademisk utbildning inom området.
  • minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbetsledning inom scenkonst eller närliggande branscher med relevanta kunskaper i arbetsmiljöfrågor.
  • mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska samt gärna ytterligare ett språk.
  • god förhandlingsvana.

Det är meriterande om du har:

  • kunskaper inom avtal och juridik.
  • erfarenhet av internationella projekt.
  • uppbyggt nätverk inom scenkonstområdet.
  • erfarenhet av och intresse för IT.

Du har som person synnerligen god förmåga att samarbeta och du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor. Du är drivande och agerar självständigt, samt du har god förmåga att balansera och förena olika intressen. Du har även förmåga att se till helheten samtidigt som du arbetar strukturerat och lösningsorienterat, även i stressade situationer. Du har god förståelse för interkulturella relationer och kommunikation.

Du kommer till en organisation med kvalificerade, välutbildade och självständiga medarbetare, som alla aktivt bidrar till att utveckla verksamheten. Du får vara beredd att ta tag i både högt och lågt.

Tjänsten är tillsvidare, heltid 100 %. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Tillträde till tjänsten efter överenskommelse och efter erforderligt fattade beslut. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Placeringsort Gränna.

För ytterligare information kontakta:
Verksamhetschef Sophia Alexandersson, 0705-79 88 55, sophia@sharemusic.se

Skicka din ansökan med ett kort brev, CV, referenser samt löneanspråk till jobb@sharemusic.se
Sista ansökningsdag är 10 april

Share Music söker producent