Social links

0390-415 08    

Vi behöver dig – dramaturg, regissör, koreograf, dansare, ljussättare, ljudtekniker, kostymdesigner, maskör!

Svartvitt fotocollage med människor som utövar dans, musik och annat skapande. De ansiktsuttryck som syns är glada och nyfikna.

DRAMATURG – REGISSÖR – KOREOGRAF – DANSARE – LJUSSÄTTARE – LJUDTEKNIKER – KOSTYMDESIGNER – MASKÖR?

Ansök redan idag för att bli bollplank/möjliggörare för upphovspersoner med funktionsnedsättning som vill testa en konstnärlig idé i ett professionellt sammanhang.

Vi kommer arbeta med en pool av konstnärer under projektets gång som kommer att delta på olika sätt. Projektet startar i juni och pågår till december 2020. Beroende på yrkesroll kommer arbetet innebära mellan 1-5 heldagar. Vårt mål är att genomföra fysiska träffar i projektet, men arbete kommer även att ske digitalt.

Flexibilitet och nyfikenhet

Deltagarna i projektet har olika erfarenhet av konstnärligt arbete. Vi söker därför mångsidiga konstnärer som är öppna för nya arbetssätt och infallsvinklar. Fokus ligger på att förverkliga de idéer som finns hos våra upphovspersoner, vilket kommer att kräva erfarenhet, flexibilitet och nyfikenhet från dig som deltar.

Ansök här!

Sista ansökningsdag är 22/6, urval sker löpande.

Vid frågor, kontakta Helena Melin på
Telefon: 0390-415 08
Mail: helena@sharemusic.se

Projektet INITIUM finansieras av Arvsfonden. Målet är att personer med funktionsnedsättning ska få bättre möjligheter att utvecklas konstnärligt i en professionell miljö, samt att sprida metoder och exempel för hur fler scenkonstinstitutioner kan arbeta inkluderande.

Vi behöver dig – dramaturg, regissör, koreograf, dansare, ljussättare, ljudtekniker, kostymdesigner, maskör!